a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

Pozdravljeni      Sledite nam

Image Alt

Otvoritev novih društvenih prostorov

Kot eno od glavnih prioritet društva ob nastopu sedanjega vodstva je bila ureditev prostorov na Stomatološki kliniki oz. v njeni neposredni bližini, kar nam je pred kratkim tudi uspelo. 25. Oktobra smo otvorili nov prostor društva na Vrazovem trgu, v nekdanjih prostorih seminarja za biokemijo. Zaradi svoje bližine Stomatološki kliniki omenjena lokacija predstavlja najbolj optimalno rešitev, saj jih znotraj Stomatološke klinike zaradi prostorske podhranjenosti ni moč zagotoviti.

Prostori bodo služili sestankovanju in večji interakciji med študenti, s tem pa bo tudi omogočeno lažje delovanje projektov oz. snovanje novih.

Prostore bodo preko dneva lahko koristili vsi študentje dentalne medicine med čakanjem na vaje, za učenje in druženje ter se tako umaknili iz avle Stomatološke klinike. Posebne zahvale za pridobitev novih prostorov gredo predvsem predsedniku ŠSULMF Klemnu Petku, ki se je v proces zelo aktivno vključil in predstavil problematiko dekanu in prodekanom in tudi delegatu našega društva Ediju Dediču. Skupaj s prodekani UL MF prof. dr. Tomažem Maršem, prof. dr. Janjo Jan in prof. dr. Ksenijo Geršak, katerim se iskreno zahvaljujemo za pomoč, smo našli omenjeno rešitev.

Več utrinkov iz otvoritve si lahko ogledate v galeriji.